Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VIDEO : Bărbat acuzat că a ucis paznicul unei societăți din Constanța, prins în Gara Focșani


Un bărbat acuzat că l-ar fi omorât pe paznicul unei societăți comerciale din Constanța a fost prins de polițiști în noaptea de sâmbătă spre duminică în Gara Focșani. „În jurul orei 3.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Transporturi Județean Vrancea au depistat în Gara Focșani un bărbat de 54 ani din localitatea Tuzla, județul Constanța, urmărit pentru tâlhărie urmată de moartea victimei”, ne-a spus subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.
    Conform reporterntv.ro, bărbatul „era căutat de la începutul săptămânii, de când a ucis un bărbat de 55 de ani. Cei doi erau colegi la un centru de colectare al fierului vechi din oraș. Agresorul era paznic acolo și l-a omorât în bătaie pe colegul magazioner, după care a fugit cu mașina acestuia. Anchetatorii l-au identificat rapid pe ucigaș după mai multe probe surprinse de camerele de supraveghere din zonă, însă nu au reușit să-l prindă până în această dimineață (duminic – n.r.)”.
    Stoica Gheorghe a fost dus duminică la sediul IPJ Constanța pentru audieri.

    ziuaconstanta.ro scrie că „pe 20 noiembrie, în jurul orei 14.00, un apel la 112 a pus pe jar autoritățile spunând că un bărbat zace inconștient în curtea unității comerciale după ce ar fi fost bătut crunt. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 din Constanța, dar și un echipaj medical de urgență. La adresa semnalată a fost găsit un bărbat identificat drept Romeo C., de 55 de ani, din Constanța, care suferise o lovitură puternică la cap și, spun medicii, avea hemoragie. Victima a fost preluată și dusă la Urgența Spitalului Județean, de unde a intrat direct în sala de operații. Din păcate, eforturile medicilor nu i-au putut salva viața.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?