Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Una dintre victimele accidentului cu patru morți, produs pe E 85, este în stare gravă


Una dintre persoanele rănite în urma accidentului cu patru morți, produs marți pe E85, în dreptul localității Ruginești, este în stare gravă. Potrivit medicilor, este vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Iași, care a fost operat și se află internat în  secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Focșani.
Tot în această unitate spitalicească se află și o a doua persoană rănită în urma accidentului, care are, potrivit medicilor, răni la coloana vertebrală și la torace, dar și un traumatism de șold. „D.C., bărbat în vârstă de 47 de ani, din Galați, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu traumatism șold stâng prin accident rutier, contuzie craniană, coloană cervicală și toracică. Pacientul este internat în secția de ortopedie. S.D., bărbat de aproximativ 40 din Iași, politraumatizat prin accident rutier. Pacientul a fost mutat pe secția ATI după ce s-a intervenit chirurgical la nivelul splinei și asupra fracturilor de la membrele inferioare, starea sa fiind destul de gravă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.
La spitalul din Adjud se află internată o femeie, iar medicii spun că, astăzi, aceasta ar putea fi externată. „Femeia adusă la noi e cu probleme minore, are o contuzie de antebraț, plăgi escoriate de membru inferior, traumatism cranio-cerebral minor. A scăpat relativ ușor, doar cu un politraumatism rezonabil. Mâine se va externa și va putea merge acasă”, a declarat dr. Ciprian Bârgu, managerul Spitalului Adjud.
Reamintim că un grav accident de circulație s-a petrecut marți pe E85. Șoferul unui microbuz cu numere de Galați, care circula pe ruta Bacău-Galați, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o autoutilitară cu numere de Iași, ce se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul microbuzului și trei pasagere și-au pierdut viața, iar trei persoane, aflate și ele în microbuz, au suferit multiple traumatisme „La data de 22 noiembrie a.c., ora 16.23, pe DN 2 E85 în comuna Ruginești un bărbat de 56 ani din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism din direcția Adjud către Focșani, a pătruns brusc pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 ani, din comuna Mircești, județul Iași. În urma producerii accidentului a rezultat decesul a 4 persoane, conducătorul auto și alți 3 pasageri, precum și rănirea ușoară a 3 pasageri, toți ocupanți ai autoturismului. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ca urmare a producerii accidentului, traficul rutier pe DN2 a fost blocat total pentru două ore și jumătate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?