Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Vrânceanul rănit în accidentul de duminică seara, internat în spital


Vrânceanul care a fost rănit duminică seara, în accidentul produs la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat, se află la spital. Potrivit comisarului de poliție Doinița Mihalache, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, este vorba de un tânăr de 29 de ani, din comuna Slobozia Bradului.
Reamintim că un grav accident de circulație s-a petrecut duminică seară la ieșirea din județul Vrancea spre Râmnicu Sărat. Două tiruri și o autoutilitată au fost implicate în acest eveniment rutier, iar o persoană a fost rănită. Potrivit polițiștilor buzoieni, autoutilitara ar fi depășit unul dintre tiruri, dar a fost acroșată de acesta. Autoutilitara a pătruns pe contrases, unde s-a izbit de cel de-al doilea tir.
În urma impactului, șoferul autoutilitarei a rămas blocat între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate dintre ele. El a fost transportat la un spital din Buzău cu multimple leziuni. „Duminică, pe DN2 E85, în jurul orei 20.00, un conducător auto din Prahova, în vârstă de 45 de ani, aflat la volanul unui autotren care circula din direcția Buzău-Focșani, și un tânăr de 29 de ani, din Slobozia Bradului, care s-a angajat într-o depășire, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare cel din Prahova a acroșat autoutilitara și în urma impactului aceasta a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost lovită de un alt tir. Tânărul de 29 de ani, șoferul autoutilitarei, a fost rănit și transportat la spital. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului rutier”, ne-a precizat comisar de poliție Doinița Mihalache, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?