Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Daruri de la pompieri pentru trei familii nevoiașe


Pompierii vrânceni au mers ieri cu cadouri la trei familii nevoiașe din comunele Vârteșcoiu și Golești. Încărcați cu produse alimentare specifice Sărbătorii Pascale, cu dulciuri, dar și jucării, pompierii au fost primiți cu mare bucurie mai ales de copiii celor trei familii nevoiașe.
    Reprezentanții ISU spun că Sfintele Sărbători de Paște sunt momentul în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți, să aibă masa îmbelșugată și să petreacă momente frumoase împreună. Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea afirmă că perioada pregătirilor pentru această sărbătoare le duce cu gândul la familiile nevoiașe și le face, la fel ca în fiecare an, să încerce prin gesturile lor simple să le aducă un strop de bucurie. „În acest sens, au fost identificate trei familii pe care le-am vizitat în Joia Mare a Paștelui. În colaborare cu Asociația „Pompierii Vrânceni”, au fost achiziționate produse alimentare de bază, produse specifice Paștelui, dar și dulciuri pentru copiii din aceste familii. Darurile au ajuns astfel la două familii din comuna Vârteșcoiu, unde am poposit și în preajma Crăciunului și la o familie din localitatea Golești. Poveștile lor sunt triste, toate au venituri foarte mici și copii în întreținere pentru care trebuie să asigure condițiile astfel încât grija zilei de mâine să nu fie o povară și pentru cei mici”, ne-au transmis reprezentanții ISU Vrancea.
    Inspectorul șef al ISU Vrancea, locotenent colonel Flaviu-Dorel Chiscop a spus că prin gestul făcut, pompierii și-au dorit să le aducă un pic din bucuria sărbătorilor, membrilor celor trei familii pe care le-au vizitat. „Åži în acest an, în preajma Învierii Domnului am dorit să fim alături de câteva familii cu venituri modeste, încercând să aducem un pic din bucuria Sfintelor Sărbători Pascale în casele lor. Acestea sunt momente când grijile ar trebui să nu umbrească liniștea căminelor, iar familiile ar trebui să poată petrece împreună zilele de sărbătoare” a transmis locotenent colonel Flaviu-Dorel Chiscop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?