Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trei persoane moarte în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz, care efectua curse pe ruta Focșani – București


Două femei și un bărbat au murit, iar alte 15 persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă, pe DN2, în apropierea localității Șindrilița. Potrivit polițiștilor din județul Ilfov, un autovehicul a intrat în coliziune cu un microbuz, care efectua curse de călători pe ruta Focșani – București. În urma impactului, două femei din microbuz și șoferul autoturismului au murit. La fața locului s¬-au deplasat patru ambulanțe SMURD, iar pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare, potrivit ISU Ilfov. Microbuzul implicat în accident aparține firmei de transport Acomar din București, fiind înmatriculat în județul Vrancea.
Sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, agent Roxana Vasile, ne-a precizat că cele două femei moarte ar fi din Vrancea. Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că niciuna nu este vrânceancă. Ieri, agent Roxana Vasile ne-a precizat că doar una dintre femei a fost identificată, fiind din București. Cadavrul celei de-a doua era, duminică după amiză, la morga Spitalului Județean Ilfov, fiind neidentificat. În ceea ce-l privește pe șoferul mort, acesta ar fi din județul Ialomița. 
Polițiștii din Ilfov au venit cu precizări în legătură cu accidentul Ei spun că un autoturism Fiat Doblo, ce se deplasa pe ruta Urziceni-București, a intrat pe contrasens și a lovit în plin microbuzul, în care se aflau 17 persoane. Oamenii legi spun că accidentul ar fi avut loc din cauza ceții foarte dense. „Precizăm că în microbuz, în momentul accidentului, se aflau 17 persoane, acesta desfășurând curse regulate în regim Maxi -Taxi, era prevăzut cu 1+19 locuri și avea ITP-ul valabil până la data de 11 aprilie 2017. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.
Răniții în accidentul rutier de la ieșirea din localitatea Șindrilița au traumatisme cranio-¬cerebrale, contuzii sau fracturi ale membrelor superioare și inferioare, potrivit unei informări transmise sâmbătă de Ministerul Sănătății (MS). „În urma accidentului de pe DN2, în spitalele din București sunt internate 14 victime, după cum urmează: Spitalul Floreasca -cinci, Spitalul Sfântul Pantelimon -cinci, Spitalul Sfântul Ioan-doi, Spitalul Elias-doi. În general, victimele au traumatisme cranio-¬cerebrale de diferite grade, contuzii sau fracturi ale membrelor superioare și inferioare, traumatisme cranio-¬faciale”, se arată în informarea MS.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?