Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Judo: Bronz pentru echipa U 23 a CSM Focșani 2007 la campionatul național


Campionatul național U 23 pe echipe și Ne Waza s-a încheiat, ieri, 20 noiembrie, la Mirecurea Ciuc, cu rezultate foarte bune pentru judoka focșăneni! Cea mai importantă reușită a lor a fost câștigarea de CSM Focșani 2007 a medaliei de bronz pe echipe, într-o concurență foarte puternică, în care câștigătoare au ieșit gazdele!
Pentru Focșani au intrat pe saltelele de concurs Bogdan Drîmbă, Dorin Drîmbă, Dănuț Goia, Cornel Andrieș, Liviu Neagu, Andrei Ciobanu, Alexandru Casap și Nicolai Ceban, ultimii doi, împrumutați de la Chișinău.
În lupta la sol, Ne Waza, judoka de la CSM Focșani au mai cîștigat trei medalii: una de argint, prin Cornel Andrieș, la 81 kg. și două de bronz, prin Dorin Drîmbă, la 66 kg. și Maria Paraschiv, la +63 kg.
Medalie de argint a câștigat și Laris Borș, de la LPS Focșani, la 66 kg. „Ghinionul a făcut ca în prima rundă la 66 de kg. să se întâlnească sportivii noștri Laris Borș și Dorin Drâmbă! În alte condiții puteam asista la o finală focșăneană la această categorie!”.
Judoka focșăneni sunt pregătiți de Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Marinel Palade și Iulian Surlă. La Miercurea Ciuc, au fost însoțiți de Stănică Grosu și Marinel Palade care s-au declarat mulțumiți de modul în care sportivii lor au luptat pentru medalii cu adversari de foarte bună valoare!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?