Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO : Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik: CSM Focșani 2007 – Voința Cîrligele 4-0 (2-0)


Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Cătălin Ivanciu, Chivu, Negrea, George Duca – Lupu, Negoescu, Alexandru Duca, Grigorică – Pasăre, Predoiu. Au mai jucat Remus Popa, Mitală, Dumitriu, Grama, Lăbunț.
Voința Cîrligele: Antohi, Ioniță, Mircea Cherciu, Cercel, Rusu, Ionuț Istrate, Coșoreanu, Potorac, Paul Cherciu, Adam. Rezerve: Odobeșteanu, Cîrlan, Sorin Istrate, Vlădoiu, Budeanu.     

Partida de sâmbătă, 5 noiembrie, de pe stadionul Milcovul, dintre CSM Focșani 2007 și Voința Cîrligele, din penultima etapă a turului de campionat, a debutat abrupt, așa cum și-au obișnuit focșănenii susținătorii! După șase minute de presiune în jumătatea cîrligenilor, gazdele au deschis scorul: a fost încă un corner, pe stânga, a bătut Lupu care a intrat în combinație și când mingea i-a revenit, a plasat-o cu latul în colțul lung, la vinclu. Gol imparabil și 1-0 la capătul unei scheme lucrate la antrenamente!
Dominarea CSM Focșani a continuat cu palide încercări de contre ale oaspeților și în minutul 16, Predoiu a finalizat cu un șut puternic, o altă combinație de șah mat a echipei sale și a făcut 2-0! Până la pauză scorul a rămas neschimbat, deși imaginea generală a jocului nu s-a schimbat. Pentru ca să nu existe incertitudini legate de deznodământul întâlnirii, focșănenii au înscris pentru 3-0 prin nou intratul în teren Remus Popa, în minutul 53, pentru ca Dumitriu să ducă scorul la 4-0 în minutul 66. Până la final jucătorii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma au dus multe mingi în careul Voinței, dar lipsa lor de concentrare la finalizare a făcut ca scorul să rămână la fel ca după golul lui Dumitriu.
Poate că Voința ar fi putut să pună probleme CSM Focșani 2007 dacă Ionuț Istrate, unul dintre cei mai buni jucători ai săi, nu a fi făcut întindere la scorul de 1-0!
Pentru focșăneni urmează jocul de la Gugești, care se anunță dificil. Formația care îl va câștiga va fi campioana de toamnă a Superligii Altdorf Tehnik.                   
În alte meciuri ale etapei, FCM Adjud – Unirea Èšifești 1-1 și ACS Odobești – Tractorul Nănești 6-6!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?