Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Schelet uman, descoperit într-o râpă din Ploscuțeni


 Un cetățean din comuna Ploscuțeni a sunat la 112 pentru a anunța că a decoperit, într-o râpă din localitate, oseminte umane, iar lângă acestea niște haine. Polițiștii spun că din ianuarie 2014, este dat dispărut un bătrân din comună, motiv pentru care la fața locului au fost aduse rudele celui disparut, care au recunoscut obiectele vestimentare. Lidia Brașoveanu, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea, ne-a spus că osemintele umane au fost ridicate în vederea unei expertize antropologice.
 În martie 2014, atunci când Sileș Anton (FOTO) a fost dat în urmărire națională, polițiștii precizau următoarele:
  „La data de 9 ianuarie 2014, ora 14.00, polițiștii din comuna Ploscuțeni au fost sesizați despre faptul Sileș Anton, în vârstă de 80 ani, a plecat de la domiciliul său în cursul zilei precedente și nu a revenit până la lăsarea întunericului. Cu ocazia verificărilor preliminare, polițiștii au stabilit că Sileș Anton locuia singur în comuna Ploscuțeni, dar era vizitat zilnic de rude, întrucât acesta suferea de afecțiuni medicale neuropsihice. Potrivit declarațiilor rudelor, bărbatul obișnuia să plece frecvent de la domiciliu, se plimba prin comună, însă revenea acasă de fiecare dată. Din cauza afecțiunilor medicale de care suferă, uneori nu își amintea numele său și uita destinația. În noaptea de 08/09.01.2014, în jurul orei 23.30, Sileș Anton a fost văzut de către un pădurar în dreptul schitului Oancea, mergând pe jos pe marginea drumului DJ 252, în direcția către comuna Buciumeni, județul  Galați. După aproximativ 30 de minute, la întoarcerea către comuna Ploscuțeni pădurarul l-a observat din nou pe bărbat și s-a oferit să îl conducă acasă cu autoturismul, dar bătrânul a refuzat”. 
    Polițiștii l-au căutat pe bătrân peste tot și i-au informat inclusiv pe colegii lor din județele Galați și Vaslui despre dispariția acestuia, dar nimeni nu i-a dat de urmă. 
    În momentul dispariției, bătrânul, care era nebărbierit, era îmbrăcat cu geacă de fâș neagră, pulover de culoare închisă, pantaloni gri închis, căciulă de blană și era încălțat cu ghete negre. Avea 1,65 m înălțime, 60-65 kg, calviție, ochi verzi. Particularitățile de identificare erau: vorbire bâlbâită, accent pronunțat moldovenesc, mers legănat, brațul stâng anchilozat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?