Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Circulația pe DJ 204 E Focşani – Petreşti se desfășoară cu restricții


Consiliul Județean Vrancea reamintește că are în derulare proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 204E, Focșani – Petrești – pod peste pârăul Åžoimu la Mircești, km 0+000 – 6+200, L= 6, 20 km”, iar traficul se desfășoară  cu restricții în perioada derulării contractului de reabilitare și modernizare a acestui drum. „Administratorul drumului, cu avizul Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea, a decis restricționarea circulației pe acest sector de drum începând cu data de 08.06.2016, fiind montate panouri de semnalizare, în conformitate cu legislația în vigoare, cu indicarea rutei ocolitoare, respectiv Focșani – DJ 204D – int. DJ 205P – Jorăști – DC 143 -Petrești. În condițiile de mai sus, nerespectarea panourilor de semnalizare și accesul pe acel tronson de drum se face pe proprie răspundere, fară să angajeze administratorul drumului la vreo măsură de despăgubire”, se arată într-un comunicat remis presei de Consiliul Județean Vrancea.
    Consiliul Județean Vrancea „solicită tuturor participanților la trafic să dea dovadă de disponibilitate și înțelegere, astfel încât cele două proiecte majore să se deruleze conform graficelor fizice, pentru perioada următoare”, precizează sursa citată.
    Administrația județeană are în derulare proiectele ,,Amenajarea ariei naturale de interes local Crâng Petrești și îmbunătățirea infrastructurii de acces” și concomitent cu acesta, proiectul de ,,Reabilitare si modernizare D.J. 204E, Focșani – Petrești – pod peste pârâul Åžoimu la Mircești, km 0+000 – 6+200, L=6,20 km”. „Menționam faptul că aceste proiecte sunt de importanță majoră pentru locuitorii Municipiul Focșani, pentru împrejurimi, precum și pentru județul Vrancea. Este absolut necesar ca lucrările să se desfășoare concomitent la cele două obiective de investiții cu respectarea graficelor fizice de realizare a acestora”, se mai arată în comunicat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?