Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO şi GALERIE FOTO : Goran Bregović a făcut spectacol pe scena din Piața Unirii! NU RATAȚI în ediția de mâine un interviu în EXCLUSIVITATE


Focșănenii nu au ținut cont de ploaie și au venit în Piața Unirii pentru a vedea spectacolul susținut duminică seară de Goran Bregović și „Wedding and Funeral Band”. Oamenii au dansat pe ritmurile antrenante ale muzicii celebrului cantautor, ale cărui melodii însoțesc celebrele filme ale lui Emir Kusturica. În ediția de mâine a cotidianului nostru veți putea citi un interviu în exclusivitate cu Goran Bregović.

 Concertul de duminică seară s-a desfășurat în cadrul Festivalului Național „Cântece de viță veche și nouă”, ediția I, care a avut loc simultan cu Festivalul „Bachus 2016”. Joi seară, pe scenă au urcat Provincialii, Alessia, Nicoleta Nucă, Smiley & Band, vineri seară, spectatorii au cântat alături de Sore, Shift, Nicole Cherry, Connect R și Vunk. Sâmbătă au cântat pentru vrânceni Lora, Puya, Vescan, Ester, Anastasia, D.J. Wicked, Bosquito, Vama, iar duminică, au urcat pe scena din Piața Unirii – Ana Lesko, Wilmark Dance Academy, Guess Who, Andreea Bănică, Pepe și Goran Bregovic.

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?