Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ! Focșăneancă cercetată penal după ce a furat un telefon uitat într-un taxi


Infopol

Evenimente rutiere
 La data de 7 octombrie a.c., ora 16.10, polițiștii din Câmpineanca au depistat un tânăr de 22 ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate doua probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 La data de 7 octombrie a.c., ora 09.00, polițiștii din Odobești au depistat un bărbat din comuna Reghiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din localitate, având acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Furt cercetat de polițiști
 La data de 7 octombrie a.c., ora 13.00, polițiștii din municipiul Focșani au fost sesizați de o tânăra de 26 ani, din localitate, cu privire la faptul că la data de 6 octombrie a.c., ora 11.50, persoane necunoscute i-ar fi sustras telefonul mobil uitat într-un taxi cu care aceasta se deplasase. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au depistat o femeie de 43 ani, din municipiul Focșani, principala bănuită de săvârșirea faptei, asupra acesteia fiind găsit și telefonul mobil. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta. 
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa  -Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești -Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?