Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Șeful Poliției Municipiului Focșani, numit adjunct la IPJ Vrancea


Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea are, de vineri, un nou inspector șef adjunct, în persoana comisarului șef Vasile Cristinel Diaconescu (FOTO). Acesta a fost împuternicit să exercite funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ, cu caracter temporar, preluând atribuțiile comisarului șef Tomiță Păvăloiu. „Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 30 septembrie a.c., comisar șef de poliție Diaconescu Vasile Cristinel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de adjunct al inspectorului șef al I.P.J. Vrancea”, se arată într-un  comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române.
Comisarul șef Vasile Cristinel Diaconescu spune că se aștepta să fie numit adjunct al șefului IPJ Vrancea deoarece i s-a propus să ocupe această funcție și a acceptat. Întrebat dacă va participa la concursul ce urmează a se organiza pentru ocuparea funcției pe care acum o ocupă prin împuternicire, acesta a spus că este prea devreme să dea un răspuns. „Am fost numit ca adjunct la IPJ Vrancea. Am fost chemat la IGPR de către domnul inspector general după care dumnealui a analizat împreună cu conducerea și s-a materializat printr-o dispoziție, prin care am fost împuternicit adjunct al șefului IPJ Vrancea pe o perioadă de șase luni. Conform dispozițiilor și ordinelor în vigoare, după cele șase luni se va organiza un concurs, dar deocamdată nu vă pot răspunde la așa ceva (dacă se va înscrie la concurs-n.r.)”, a declarat comisarul șef Vasile Cristinel Diaconescu.
Anterior numirii în funcția de ajunct al șefului IPJ Vrancea, comisarul șef Vasile Cristinel Diaconescu a fost șeful Poliției Municipiului Focșani, post în care a fost numit cu împuternicire după ieșirea la pensie a lui Gicu Avasiloaie.

Șeful poliției vrâncene nu iese la pensie încă

    Șeful IPJ Vrancea, comisar șef Ionel Popescu, a confirmat faptul că Diaconescu a preluat atribuțiile comisarului șef Tomiță Păvăloiu, care a ieșit la pensie. În ceea ce privește pensionarea sa, șeful IPJ Vrancea spune că mai are timp să se gândească. „Am un adjunct împuternicit, în persoana comisarului șef Vasile Cristinel Diaconescu, care vine de la conducerea Poliției municipiului Focșani. Va prelua atribuțiile domnului Păvăloiu pentru o perioadă de șase luni. În ceea ce privește conducerea Poliției Municipale, nu știu deocamdată cine va fi numit, dar conducerea va fi asigurată de cei doi adjuncți. Cât despre mine, nu știu dacă voi ieși la pensie, mai am timp să mă gândesc”, a precizat comisar șef Ionel Popescu șeful IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?