Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Fotbal, juniori A – Victorie normală a focșănenilor!


Formația LPS Focșani: Glavana – Dediu, Doagă, Pîrvu, Moisă – Bogdan – Budeanu, Salaoru, Tănase – Zaharia, Marin. Au mai jucat Tănăsache, Popa, Mihalache.

Buzoienii au venit la Focșani de pe poziția de codași absoluți ai seriei – zero victorii, zero puncte! Era greu de presupus că pot schimba macazul tocmai la Focșani unde, în pofida unui start de campionat mai puțin reușit, există, totuși, o bună formație de juniori A!
Oaspeții, cu povara acelui zero din portofoliul lor au muncit gospodărește, dar fără ruperile de ritm și realizările tehnico-tactice care să le aducă golul! Au plimbat mult mingea, au făcut presing agasant, au și șutat la poarta focșănenilor, dar Gică Glavana a fost imbatabil sâmbătă! Formația care chiar a jucat fotbal a fost LPS Focșani, fără însă a crea pericol real la poarta buzoienilor. La puază era 0-0 și ambele echipe aveau câte 11 jucători în teren. În minutul 53, focșăneanul Marian a intrat într-un clinci cu un adversar iar centralul i-a dat direct roșu și eliminare!

 Datele problemei nu s-au schimbat pe teren și, în minutul 73, Salaoru i-a pasat pe culoar lui Marin care a deschis scorul cu eleganță! Apoi LPS Buzău a rămas în zece după ce colegul de altercație al lui Marian a făcut rostul de al doilea galben. În minutul 90, Răzvan Popa, trimis în joc în minutul 84 în locul lui Budeanu, l-a servit impecabil pe același Marin care și-a marcat revenirea în teren după o mai lungă perioadă de refacere, cu o dublă: 2-0!

În etapa viitoare, la 1 octombrie, formația pregătită de profesorul Alin Samolilă-Sava va avea etapă liberă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?