Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Cupa Green Garden. Fotbal de plăcere! Omul zilei – Remus Zebacinschi!


Etapa care a cincea a Cupei Green Garden, ale cărei jocuri au loc pe stadionul de pe malul Milcovului din Odobești a debutat sâmbătă, 23 iulie cu două partide frumoase, reușite de echipe alcătuite din mulți fotbaliști cu trecut în ligile superioare ale fotbalului românesc, cu un prezent ce ar putea fi mult mai bine valorificat într-o divizionară de cel puțin Liga a III-a ca și din juniori cu rezultate foarte bune în ultimele două ediții de campionat național! Vremea liniștită, căldura suportabilă au făcut ca puținii spectatori să aibă două ore agreabile în compania fotbalului de plăcere.
Vrasinter – Viitorul Odobești 7-2 (3-2)       
Formații
Vrasinter: Ștefan Lupu, Iulian Negoescu, Dorinel Popa, Florin Stanciu, Florin Nistor, Sergiu Sava, Ciprian Dumitriu, Claudiu Mihai, Emilian Chivu, Octavian Bucătaru, Răzvan Sava, Gabriel Diaconu, Adrian Bercaru.
Viitorul Odobești: Alexandru Ilie, Madălin Marin, Alexandru Duca, Marius Pascu, Valentin Marin, Vasile Savatin, Ionuț Salaoru, Alexandru Zaharia.
Au înscris Dorinel Popa, Ciprian Dumitriu – 2, Alexandru Duca – autogol, Ștefan Lupu, Adrian Bercaru, Răzvan Sava, respectiv Valentin Marin și Alexandru Duca.  
Vrasinter, cu jucători experimentați, indiscutabil, de bună valoare și cu excelente relații de joc a început în trombă, după mai puțin de zece minute de joc reușind să aibă un avans de trei goluri. Până la pauză, puștii de la LPS Focșani cu două implanturi au redus din handicap prin Valentin Marin, cu o reluare din fața porții și Alexandru Duca, la capătul unei acțuni în care rafinatul junior a driblat jumătate din echipa adversă și a finalizat cu stângul!
În repriza a doua, jucătorii Viitorului, veniți de pe Litoral practic, direct la teren, și fără oameni de schimb pe bancă au cedat pasul și au primit încă patru goluri. Dar au și risipit trei-patru mingi de gol, prin propria deconcentrare, dar și prin intervențiile foarte reușite ale portarului Vrasinter-ului!        
Voința Deep Serv – Inter Cotești    2-0 (0-0)
Formații
Voința Deep Serv: Mihai Burdujel, Răzvan Crăciun, Adrian Oltianu, Cristian Bîra, Rodinel Stan, Bogdan Boroș, Boris Niță, Ionuț Manu.
Inter Cotești: Remus Zebacinschi, Costel Vlădoiu, Remus Popa, Constantin Cercel, Silviu Grăjdan, Gabriel Cosma, Ionuț Munteanu, Georgel Valeadîncă, Ciprian Adam, Neagu Budeanu, Valentin Mihai, Ionuț Istrate.  
Inter Cotești, surpriza plăcută de până acum a Cupei Green Garden, competiția de vară a minifotbalului din Vrancea, a intrat pe teren cu intenția clară de a scoate un rezultat bun în fața unei lidere venită la meci cu doar opt jucători!
Prima parte a jocului a fost dominată de Voința, care și-a creat multe situații de gol, nefructificate pentru că portarul advers Zebacinschi a fost imbatabil și avea să se dovedească până la urmă fotbalistul zilei de sâmbătă! Au tras la poartă fotbaliștii Voinței din toate pozițiile și în toate zonele porții, fără a găsi breșa în poarta adversă. Abia în partea a doua a meciului, când a avut soarele în față, Zebacinschi a putut fi bătut de două ori, însă a scos incredibil alte mingi foarte grele!
Interul a dovedit că nu au fost întâmplătoare rezultatele de până acum! Cu apărarea condusă de Costel Vlădoiu, cât a stat în teren și cu șarjele spectaculoase ale lui Remus Popa, echipa și-a creat ocazii de gol, dar Rodinel Stan și colegii săi au fost de netrecut ori protejați de șansă. Una peste alta, a fost un meci demn de poziția de vedetă a zilei! 
Cu victoria de sâmbătă, Voința Deep Serv continuă să fie lideră solitară a Cupei Green Garden!       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?