Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Handbal juniori 3 – Ofertă handbalistică atractivă pentru focșăneni!


Campionatul Național al juniorilor 3 a început în week-end-ul trecut, când au intrat în competiție fetele de la LPS Focșani și băieții de la Școala nr. 3 Adjud. Jucând pe teren propriu, foarte tinerele handbaliste pregătite de profesoarele Doina Ene și Loredana Pavel au câștigat într-o manieră convingătoare partida cu CSS Galați. Scor, 33-24. Astăzi, formația focșăneană va evolua la Onești în compania CS OK Sport și poate repeta reușita de săptămâna trecută din Sala Polivalentă.
Tot în week-end-ul trecut, juniorii Școlii nr. 3 Adjud au avut o întâlnire foarte dificilă în deplasare cu CS Știința Municipal Bacău, unde au pierdut cu 16-38, iar în etapa a doua vor sta.
Vor intra, însă, în competiție juniorii Focșaniului, care au stat săptămâna trecută. Formația antrenată de profesorul emerit Lucian Tucan va juca în Sala Polivalentă, duminică, împotriva CS OK Sport Onești.
Oferta handbalistică pentru focșăneni este, deci atrăgătoare pentru focșănenii cărora le place handbalul: sâmbătă seara, de la 18,30, pot vedea la lucru echipa de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 în meciul cu Politehnica Timișoara, iar duminică dimineața, juniorii 3 ai LPS Focșani!         

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?