Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Șoferii vrânceni stabilesc recorduri de viteză în județul Buzău


Un vrâncean, în vârstă de 41 de ani, a fost înregistrat de aparatele radar ale polițiștilor buzoieni conducând cu 124 km/h pe DN2 E85 pe șoseaua Nordului, unde limita maximă admisă este mult mai mică. Oamenii legii buzoieni susțin că aceasta ar fi cea mai mare viteză înregistrată luni, 29 august, pe un tronson cu limite de viteză.
Vitezomanul s-a ales cu o amendă și i s-a reținut și permisul de conducere pentru 90 de zile. Aceleași sancțiuni au fost aplicate altor doi șoferi, care au circulat însă cu viteze mai mici. „Împotriva a trei dintre conducătorii auto sancționați din cauza vitezei a fost luată și măsura tehnico-administrativă de reținere a permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Cea mai mare viteză – 124 km/h – a fost înregistrată de aparatul radar ce acționa pe DN 2 E85 – șoseaua Nordului, la volanul autoturismului fiind depistat un bărbat de 41 de ani din Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău. 
Cu doar o zi în urma acestui eveniment, un alt vrâncean, în vârstă de 22 ani, a fost surprins de aparatele radar ale polițiștilor buzoieni conducând un autoturism cu 180 km/h în afara localității Oreavu. Și acestuia i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?