Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

A furat găinile din coteţul vecinului


   Un bărbat din Cîrligele este acuzat de comiterea mai multor furturi. Omul a furat, în general, ce a găsit prin cămările gospodinelor, în special produse alimentare. Dar nu s-a ferit să fure și bunuri mai consistente, lăsând în urmă pagube importante.
   Potrivit rechizitoriului prin care Iulian G., de 36 de ani, a fost trimis în judecată, cele șapte furturi au fost comise în perioada decembrie 2012-ianuarie 2013. În ziua de 21 noiembrie 2012, omul a sustras dintr-o magazie scule de tâmplărie și obiecte de uz casnic. Pe 30 noiembrie a acționat din nou și a furat de la un alt localnic, din coteț, patru găini. În ziua de 22 decembrie 2012, Iulian este acuzat că a furat produse din carne de porc. Nici în ziua de Crăciun, Iulian nu și-a încetat activitatea. Procurorii îl acuză că în data de 25 decembrie omul a sustras 27 de sârme de pe șase rânduri de vie.
   La sfârșitul lunii decembrie, Iulian a furat dintr-un imobil material lemnos, respectiv grinzi și stâlpi de susținere, dar și 40 de spaliere dintr-o vie. Ultima faptă datează din 14 ianuarie, când Iulian a sustras o antenă TV. Prejudiciul a fost calculat la 2.500 de lei și 2.000 de euro, după socotelile părților civile.
   Iulian este recidivist, fiind condamnat anterior la trei ani și șase luni pentru furt calificat. Dosarul va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?