Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tenis –Maria Ciubotaru, în semifinale la simplu, dublu fete și dublu mixt!


Maria-Daciana Ciubotaru a început să apară printre favoritele turneelor la care participă, în urma rezultatelor din acest an în care a făcut pasul de la concursurile de 10 ani la cele de 12 ani.
În Cupa Municipiului Slobozia – Trofeul Ioan Pinter, la 12 ani, turneu de categoria A din Circuitul FR Tenis, Maria a intrat ca favorită nr. 6 și a confirmat repede poziția de pe tablou! La simplu, a ajuns în semifinale după ce a trecut cu 6-0, 6-0, în primul tur, de Eva Guță, de la Tennis Club School Otopeni, cu 6-3, 6-1, în turul al doilea, de Sicilia Alessia Ionică, de la Tenis Club Pitești pentru ca în sferturile de finală să o învingă pe Briana Dan, de la Fortuna Brăila, favorita nr. 3! Astăzi, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu, la CSM Focșani 2007 are meciul din semifinala de simplu! 
Maria-Daciana Ciubotaru concurează și la dublu fete în pereche cu Denisa Ioana Preda, de la Venus Brăila și la dublu mixt, împreună cu Vlad Roman de la Atlas Galați. În ambele probe, Maria va juca astăzi semifinalele.
Celalaltă sportivă de la CSM Focșani 2007 prezentă în concurs, Denisa Ganea, urma să joace ieri după amiază în sferturile de finală ale turneului de consolare, după ce pierduse cu 4-6, 4-6 jocul din primul tur, cu Daria Alexia Tudor, de la Tenis Con Slobozia.    
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?