Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO : Muzică bună, veselie și vreme frumoasă la Ziua comunei Chiojdeni


Locuitorii din comuna Chiojdeni au petrecut duminică, de ziua comunei, pe stadionul din localitate. Vremea frumoasă și atmosfera a făcut ca lumea să participe cu mic cu mare la manifestările dedicate acestui eveniment. Fie că au venit cu mașina, pe jos sau cu căruța, locuitorii comunei Chiojdeni au dovedit că știu să se distreze de ziua lor. 
Evenimentul a avut loc pe terenul de fotbal din localitate și a debutat la ora 13.00, iar programul artistic a fost unul foarte bogat. Pe scenă au evoluat Formația „Rustic Band”, Ansamblul „Chindia” al Școlii Gimnaziale Jitia și Ansamblul bărbătesc „Brâul de la Jitia” al Căminului Cultural Jitia. De la Jitia au cântat soliștii vocali Mariana Roșca, Cristina Borcăiaș, Elena Petrov și Aurelian Ursu, coordonatori fiind Lucian și Petruța Lalu.
Începând cu ora 14:30, au evoluat Ansamblul „Sânzienele” al Căminului Cultural „Alexandru Dobrescu” Dumitrești, cu soliștii vocali Stelică Petrișor Stănilă și Coca Dogaru, coordonatori: coregraf Ciprian Tănăsescu și director cămin Monica Calițeanu. La ora 15:00, au urcat pe scenă Ansamblul „Floricelele de munte” al Școlii Gimnaziale „Regina Maria” Vintileasca, cu soliști vocali Iulia Tănase și Silvia Tufănoiu, coordonator: Anicuța Noapteș. De la ora 15:30, scena le-a aparținut gazdelor, respectiv celor de la Ansamblul „Mlădițele” al Școlii Gimnaziale Chiojdeni, solist vocal Dana Elena Lazăr, coordonator Eliza Lupu.
După evoluția grupurilor folclorice de pe Valea Râmnicului, a urmat solista băcăuană Mihaela Gurău, ulterior revenind pe scenă formația Rustic Band, care a întreținut atmosfera sărbătorii până noaptea târziu. „Èšin să le mulțumesc tuturor celor care au avut plăcerea și au participat la acest eveniment din viața localității noastre. Este un început și sperăm ca în anii ce urmează să oferim mai multe. Vremea a fost frumoasă și pot spune că a fost de partea noastră. Oamenii au venit cu mic, cu mare și s-au delectat cu muzică aleasă, dar și la un pahar de bere și un mititel. Le doresc multă sănătate la toți locuitorii, să aibă puterea să-și ducă la bun sfârșit treburile de acum, din această campanie agricolă, dar și pe celelalte”, a spus Constantin Grigore, primarul localității Chiojdeni.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?