Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Vrâncean reținut după ce A ÎNȘELAT cu 30.000 lei un bărbat, într-un cazinou din Focșani


Un tânăr din localitatea Paltin a fost reținut de oamenii legii, ieri, sub acuzația de înșelăciune. Potrivit polițiștilor, vrânceanul i-a promis unui bărbat din Olt că-i va furniza tratament injectabil pentru tratarea uni boli grave. S-au înțeles asupra prețului la telefon, apoi tânărul din Paltin i-a cerut cumpărătorului să vină la Focșani.
    Având nevoie de medicamente, acesta a venit ieri la Focșani și s-a întâlnit cu așa-zisul vânzător în fața unui cazinou din centrul Focșaniului. Pentru că avea euro la el, vrânceanul i-a cerut celui din Olt să schimbe banii, lucru pe care acesta l-a și făcut. Oamenii legii spun că după ce bărbatul din Paltin a intrat în posesia banilor, 30.000 lei, cei doi au intrat în casino, iar vrânceanul a susținut că merge la baie să numere banii deoarece nu ar vrea să atragă atenția, urmând ca după aceea să dea și medicamentele. Numai că în loc să meargă la baie să numere banii, el s-a făcut nevăzut, părăsind cazinoul pe ușa din spate.
    Bărbatul din Olt a sesizat imediat poliția, care l-a prins pe șarlatan. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, vrânceanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?