Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO : Doi MORȚI și patru RĂNIȚI în urma unui accident produs pe E85, la Obrejița


Două persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite, în urma unui accident rutier, care s-a produs duminică dimineața pe E 85, în dreptul localității Obrejița. Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un Audi cu număr de Ilfov și un Volkswagen cu număr de Vrancea.
Subcomisarul Săndel Stoica, de la Serviciul Rutier Vrancea, care a mers la locul accidentului pentru a face cercetări, a declarat că conducătorul mașinii Audi a pierdut controlul volantului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen. Doi oameni au murit, iar patru au fost rănite. „Conducătorul unui autoturism Audi, în timp ce circula din direcție Focșani către Rîmnicu Sărat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un Passat, care circula regulamentar. În urma accientului a rezultat decesul a doua persoane, pasageri în autoturismul Audi, și vătămarea corporală a patru persoane, respectiv șoferul autoturismului VW și trei din Audi”, a declarat subcomisarul Săndel Stoica. 
Echipele de intervenție au ajuns în cel mai scurt timp posibil la locul accidentului și au preluat imediat victimele. Pe trei dintre ele, dintre care două în stare gravă, le-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean din Focșani, iar o a patra victimă a ajuns la spitalul din Rîmnicu Sărat. „Pe raza localității Obrejița, au fost implicate în accident două autoturisme, un Audi cu număr de Ilfov și un Volkswagen înmatriculat în Vrancea. În prima mașină erau 5 persoane, iar în cealaltă mașină se afla doar șoferul. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD de la Vrancea, o ambulanță SMURD și o descarcerare de la Buzău și trei ambulanțe de la SAJ Vrancea. S-a constatat că sunt două persoane decedate și una încarcerată. S-a acționat pentru transportul celorlalte victime la UPU și descarcerarea celeilalte, după care a fost transportată la UPU. Trei dintre răniți au fost transportați la UPU Vrancea, dintre care două rănite grav, și încă una la UPU Râmnicu-Sărat”, a declarat locotenent Paul Bîndar, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea.

Șoferul care a provocat accidentul a murit

Potrivit polițiștilor, șoferul care a provocat accidentul avea 61 de ani. În urma primelor cercetări efectuate la fața locului a reieșit că acest ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a tamponat cu un autoturism care circula regulamentar. „Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a fost lovit de un alt autoturism, care circula regulamentar. Din autoturismul care a pătruns pe contrasens au rezultat două persoane decedate, o femeie din Popești Leordeni, în vârstă de 38 de ani, și un bărbat din București, de 61 ani, iar ceilalți ocupanți răniți. În autoturismul care circula regulamentar se afla doar șoferul. Și acesta este rănit”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?