Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO : „Caravana vacanţei“ la Şcoala Tîmboieşti


Chiar dacă este vacanță, elevii Åžcolii Gimnaziale Tîmboiești au fost antrenați în mai multe activități, în cadrul proiectului „Caravana Vacanței”. Acțiunea se derulează în colaborare cu Asociația Sănătate, Educație și Familie (ASEF) – Filiala Moldova și Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea.
Astfel, timp de o săptămână, în Sala de Sport a școlii s-au desfășurat activități la care au participa elevi de toate vârstele, sub îndrumarea membrilor ASEF. Obiectivele proiectului au avut drept scop îmbunătățirea spiritului de creativitate prin informarea și educarea participanților cu privire la un mod de abordare diferit asupra vieții și relațiilor, implementarea unei atmosfere de calitate între participanți și echipa de colaborare.
De asemenea, un alt scop a fost acela de a dobândi și consolida deprinderile de relaționare socială și corectarea deprinderilor greșite, motivarea elevilor pentru valorificarea potențialului creativ și înțelegerea adevăratelor valori, corectitudine, caracter, fair-play. „Prin aceste activități, copiii își pot descoperi noi calități și talente, dar și să-și dezvolte ceea ce au acumulat în timpul anului școlar, totul fiind în beneficiul actului educațional”, a declarat Corina Antonache, consilier educativ al Școlii Gimnaziale Tîmboiești.
La rândul său, profesoara Mihaela Nicoleta Simion, directorul unității de învățământ, a spus: „așa cum i-am obișnuit pe elevii noștri, în perioada vacanței de vară, desfășurăm o serie de activități atractive, educative și distractive, menite să stimuleze comportamentul creativ al acestora în diferite domenii. Voluntarii A.S.E.F au pregătit activități încântătoare și de această dată, pe ateliere de creație, la care au participat cu drag și foști elevi ai școlii noastre. Felicitări tuturor elevilor care au ales să-și petreacă vacanța altfel decât în fața televizorului sau a calculatorului, prin urmare munca lor nu a fost în zadar, ci a fost răsplătită la final cu diplome și premii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?