Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

VIDEO : PREMIERE DE WEEKEND. Noua versiune a clasicului


Noua versiune a clasicului anilor ’80 „Ghostbusters” ajunge pe marile ecrane din Statele Unite în acest weekend, când are loc și premiera filmelor „The Infiltrator”, „Equals” și „Café Society”, cea mai recentă peliculă a lui Woody Allen, relatează EFE. „Ghostbusters”, în regia cineastului Paul Feig („Bridesmaids”), este un film cu mult umor și aventuri paranormale, din a cărui distribuție fac parte Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones. O echipă de „vânători de fantome” trebuie să combată o invazie de spirite în Manhattan. Actorii Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver și Ernie Hudson au apariții punctuale în actuala versiune.
    Bryan Cranston („Breaking Bad”) este protagonistul thrillerului „The Infiltrator”, în regia lui Brad Furman („The Lincoln Lawyer”), în a cărui distribuție figurează artistul columbian John Leguizamo. „The Infiltrator”, bazat pe fapte reale, arată cum agentul federal Robert Mazur (Cranston) se infiltrează la mijlocul anilor 1980 în cartelul traficantului de droguri columbian Pablo Escobar dându-se drept un întreprinzător dedicat spălării banilor.
    Woody Allen revine pe marele ecran cu filmul „Café Society”, în care apar actorii Jesse Eisenberg, Kristen Stewart și Steve Carell. Pelicula a inaugurat ediția trecută a Festivalului de Film de la Cannes. Acest lungmetraj prezintă povestea ambițiosului Bobby Dorfman (Eisenberg), care pleacă din Bronx-ul său natal la Hollywood pentru a-și croi un viitor alături de unchiul său Phil Stern (Carell), cu care va împărți și iubirea pentru tânăra Vonnie (Stewart).
    Kristen Stewart este prezentă în acest weekend în două premiere din SUA, apărând și în filmul „Equals”, în regia lui Drake Doremus („Like Crazy”), alături de actorul Nicholas Hoult. Filmul prezintă iubirea interzisă dintre un bărbat și o femeie într-o societate distopică în care nu există emoții.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?