Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Tir cu arcul: România organizează Campionatele Europene 2016 de cadeți și juniori, între 18 și 23 iulie


Federația Română de Tir cu Arcul organizează între 18 și 23 iulie ediția 2016 a Campionatelor Europene de cadeți și juniori, un eveniment în premieră pentru țara noastră și care va reuni 360 sportivi din 38 țări la stadionul Dinamo din Capitală, au anunțat organizatorii. Întrecerile se vor disputa în probele de arc olimpic și arc compound la cadeți (cu vârste până la 17 ani, inclusiv anul în care împlinește această vârstă) și juniori (cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, inclusiv anul în care împlinește această vârstă).
Federația Româna de Tir cu Arcul se află sub Înaltul Patronaj al Casei Regale, iar la festivitatea de deschidere și la festivitățile de premiere și-a anunțat prezența și Alteța Sa Regală Principele Radu. Printre oaspeții competiției se numără președintele Federației Europene de Tir cu Arcul (World Archery Europe), Mario Scarzella, secretarul general al Federației Internaționale de Tir cu Arcul (World Archery), Tom Dielen, alături de reprezentanți ai Ministerului Tineretului și Sportului, ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român și ai autorităților locale.
Detalii despre acest eveniment vor fi prezentate, cu prilejul unei conferințe de presă care va fi organizată joi 14 iulie, de la ora 12,00, în incinta Clubului Sportiv Dinamo, la Sala de Conferințe de la tribuna a doua, de către Florin Aurelian Bacinschi — președintele Federației Române de Tir cu Arcul, Ion Pandele — secretarul general al Federației Române de Tir cu Arcul, reprezentanți ai MTS și COSR, Mihai Rusu — component al lotului de arc olimpic de cadeți și Aurel Robu — antrenor de lot național.
Iată componența lotului Românie care va participa la Europene:
Arc olimpic juniori: Alexandru Munteanu Alexandru, Tudor Banciu, Mihail Stoian;
Arc olimpic junioare: Maria Vlad, Mădălina Sbiera, Irina Grămadă;
Arc olimpic cadeți: Cosmin Frai, Mihai Rusu, Sebastian Trestian;
Arc olimpic cadete: Adina Mihalache, Emilia Forray, Ilinca Fecioru;
Arc compound juniori: Valentin Rusu, Victor Kiss, Matei Vătafu;
Arc compound junioare: Cătălina Ghica;
Arc compound cadeți: Teodor Vlad, Dragoș Olaru, Flavius Dărășteanu;
Arc compound cadete: Anca Dănileț, Vivien Bălteanu, Ileana Neagoe;

Antrenorii de lot:
Arc olimpic: Alexandru Denes, Constantin Frai;
Arc compound: Doru Dănileț, Cezar Alexandrescu.

               

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?