Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Mihai Copaci, în fața instanței cu apărător din oficiu


Primul termen în dosarul în care fostul președinte al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea, Mihai Copaci (FOTO), este acuzat de luare de mită a avut loc ieri, la Tribunalul Brăila. Judecătorii au acordat termen pentru ziua de mâine deoarece Copaci s-a prezentat la proces fără avocat. Prin urmare, el va avea apărător din oficiu. „Soluția pe scurt: acordă termen la data de 30.06.2016 pentru lipsă de apărare. Se emite adresă la Baroul Brăila pentru desemnare avocat oficiu”, este decizia judecătorilor brăileni.
Copaci a fost arestat preventiv la finele lunii februarie la propunerea procurorilor DNA și trimis apoi în judecată pentru luare de mită. Înaintea reținerii și arestării s­a organizat și un flagrant, în timpul căruia ar fi primit suma de 1000 euro cu titlu de mită. Procurorii au mai spus că a mai primit și alte sume de bani anterior organizării flagrantului. Pe 18 mai, el a fost eliberat din arest, fiind pus sub control judiciar.
Dosarul a fost trimis spre judecată la Tribunalul Vrancea, dar Copaci a formulat cerere de strămutare, care a fost admisă, el urmând a fi judecat la Tribunalul Brăila.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?