Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

ULTIMA ORĂ! A murit Ionuț Simion, tânărul vrâncean de 31 de ani cu cancer la ficat


„Dragi Inimi solidare,
După o luptă grea și dură cu cancerul, luptă care a devenit și a noastră, astăzi Ionuț Simion ne-a părăsit definitiv lăsând în urma lui multă durere și tristețe. Sperăm ca familia și cei dragi să facă față acestei imense dureri ..
Vă rugăm să aprindeți o lumânare și să spuneți o rugăciune pentru sufletul lui. 
Dumnezeu să îl ierte!”
 Aceasta este postarea de pe pagina de Facebook – Inimi Solidare, o comunitate care s-a alăturat luptei vrânceanului Ionuț Simion, în vârstă de 31 de ani, împotriva cancerului la ficat. Din păcate, el a pierdut această luptă, Conform sursei citate, în ultimele 4 zile, Ionuț nu mai putea înghiți nimic, nu mai putea vorbi și nici nu se mai putea mișca.
 Vă reamintim că Ionuț, a cărui poveste o puteți reciti accesând linkul: http://bit.ly/1T5e3RL, suferea de cancer la ficat, stadiul IV, și cu ajutorul cititorilor noștri a reușit, în 2015, să facă investigațiile necesare și să ajungă la Clinica AKH din Austria. A făcut chimioterapie, radioterapie, a trecut prin suferințe groaznice și considera că singura șansă la viață este să facă, fie la un spital din SUA fie la unul din Cehia, o analiză a mutațiilor genetice care să le permită medicilor să-i prescrie o schemă de tratament pentru boală cronică, ce trebuie urmat pe toată durata vieții. Această analiză costa, însă, mult peste posibilitățile familiei sale: 5000 de euro. 
 Impresionați de drama prin care trece acest tânăr, două comunități de pe Facebook, „Inimi Solidare” și „Împreună pentru viață” au demarat o campanie umanitară. Pentru a-i oferi lui Ionuț șansa la viață, s-a organizat și un „Bazar caritabil – Inimi solidare” unde oricine putea dona/licita, cu virarea banilor direct în contul lui Ionuț.

 
 Dumnezeu să-l odihnească în pace! Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?