Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO : Meca Events – Magazinul în care orice vis devine realitate!


Se spune că frumusețea vine din interior, iar când munca este făcută cu dăruire, pasiune și multă creativitate, totul iese perfect! Da, un astfel de loc minunat se află și în Focșani, pe strada Dr. Telemac nr. 6, lângă Inspectoratul Școlar.
    Un loc în care frumusețea florilor și a cadourilor este transpusă cu creativitate sub diverse moduri. „Când am înființat acest magazin, m-am gândit să vin pe piață cu ceva ce nu exista până atunci – cu un loc în care clienții să găsească produse unicat, confecționate manual, așa cum sunt aranjamentele florale din plante uscate de exemplu, cât și daruri 2 în 1 – cadoul și aranjamentul floral – ambele pregătite într-un singur produs final. Ideile s-au dovedit a fi bune încă de la deschidere. Clienții au fost încântați iar produsele unicat se vând foarte bine”.


 
     Meca Events oferă clienților săi atât cadouri și aranjamente florale cu plante naturale, uscate, artificiale, combinate cu fructe naturale și alte accesorii, cât și servicii pentru toate evenimentele fericite din viața fiecăruia. Pentru nunți și botezuri, managerul magazinului a pus în practică tot felul de idei: de la buchete de mireasă și lumânări de nuntă cu flori și cireșe naturale, până la lumânări de botez și cristelnițe ornate cu funde din hârtie, fulgi, prăjituri și plante uscate. TOTUL e posibil, iar orice vis al fiecărei mirese poate fi îndeplinit de noi în ceea ce privește aranjamentele florale, buchetele și tot ce ține de pregătirea evenimentelor fericite!
    Pe partea de cadouri, magazinul oferă o paletă largă de produse – articole din cristal de Bohemia, tacâmuri din argint sau placate cu aur de 24 K, sfeștnice, tablouri, seturi de ceai, mașini de colecție, albume din piele naturală – confecționate manual. Toate la prețuri neașteptat de accesibile!

    Realizarea cadourilor unicat necesită timp și migală. De aceea, totul se realizează pe bază de comandă dată cu cel puțin o zi înainte. Pentru evenimente precum nunți și botezuri, conducerea magazinului se implică total în realizarea aranjamentelor florale, a buchetelor și a lumânărilor, fără să apeleze la mâna de lucru a pieței libere. Prin urmare, primează calitatea și nu cantitatea, bucuria și plăcerea clienților de a avea o nuntă perfectă și mai puțin satisfacțiile financiare câștigate de pe urma cât mai multor nunți.
    Nu e ușor să fii altfel! Dar numai atunci când ești altfel te distingi din mulțime cu un dar aparte!
    Cu Meca Events, orice eveniment se face remarcat prin noutate, creativitate, talent și frumusețe!
     Orice vis devine realitate cu un singur apel telefonic la 0734.067.494
    Program – 9-16 de luni până vineri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?