Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO : Fotbal: Euromania Dumbrăveni este campioana Superligii Altdorf Tehnik!


În returul finalei campionatului, sâmbătă, la Dumbrăveni, gazdele au câștigat cu 4-2 (3-1) partida cu Șoimii Internațional Mircești, după ce în prima manșă formația pregătită de profesorul Daniel Bănică se impusese cu 5-1!

Formațiile care s-au întrecut pe stadionul din Dumbrăveni:
Euromania: Sava – Mihăilă, Gruguiatu, Negoiță, Săpunaru – Chivu – Răzvan Crăciun, Stanciu, Mihăescu – Tîrcă, Lechea. Rezerve: Negrea, Apostolescu, Lera, Onofrei, Bodoc.
Antrenor, Daniel Bănică
Șoimii Internațional Mircești: Florin Ion – Corhană, Smărăndoiu, Arion, Ganea, Iouț Nistor, Șotârcă, Avramescu, Petrea, Pelin, Lazăr. Rezerve: Marin Ștefan, Tănasă, Gudană.
Antrenor, Claudiu Manta

Returul finalei Superligii Altdorf Tehnik, jucat sâmbătă la Dumbrăveni, avea să dea o campioană a Vrancei anunțată cu o săptămână în urmă, când Euromania făcuse scor pe stadionul din Mircești. Jocul retur a început cu câteva șarje rapide și incisive ale gazdelor la poarta Șoimilor, dar cei care au deschis scorul a fost oaspeții, în minutul 12, prin Avramescu, cel care avea să bată impecabil lovitura de pedeapsă dictată de centralul Octavia Bucătaru. S-a făcut 0-1, dar era greu de crezut că formația lui Claudiu Manta poate spera la mai mult de o victorie! Și această posibilitate a fost repede anulată de gazde care s-au dus la 3-0 în următoarele șapte minute! Euromania a atacat și din zona centrală și pe benzi, unde mingile trimis în principal de Stanciu, surprinzător de bun pe un post pe care nu rea jucat a mai jucat, i-au găsit pe Crăciun ori Mihăescu ale căror centrări au i-au lăsat fără replică pe apărătorii adverși. A fost 1-1 în minutul 14, după ce Tîrcă e reluat spectaculos cu capul mingea centrată de Crăciun, 2-1 în minutul 17, golul venind de la Lechea, cel care avea să recidiveze două minute mai târziu: 3-1! Până la pauză, jocul s-a mai liniștit și prima repriză s-a terminat cu 3-1. La opt minute din repriza a doua, Lechea a reușit tripla cu un șut din careu și partida era, practic, încheiată. Daniel Bănică a trimis, pe rând, toate rezervele în joc, la fel a procedat și Claudiu Manta, au apărut ocazii la ambele porți, dar cei care au marcat au fost oaspeții, prin Șotârcă, din penalty! Meciul, care  s-a încheiat cu 4-2, a consfințit câștigarea în premieră de către Dumbrăveni a titlului de campioană a Vrancei!    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?