Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un vrâncean are peste DOUĂ MILIOANE de lei datorii la fisc. Peste 2600 de vrânceni sunt pe lista datornicilor


Peste 2.600 de vrânceni au datorii la Fisc ce depășesc 24,3 milioane lei, a anunțat Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea. Lista datornicilor la bugetul statului a fost publicată pe internet și poate fi consultată la adresa http://static.datagovro.palcu.ro/Mici_f_31-03-2016_update.pdf.
Lista conține persoane fizice care aveau datorii mai mari de 1.500 lei la sfârșitul lunii martie. Pe listă se află oameni de afaceri, fermieri, avocați, dar și notari. „La nivelul județului Vrancea pe lista publicată figurează un număr de 2.629 contribuabili persoane fizice cu obligații fiscale neachitate în sumă de 24,32 milioane lei. Din acestă sumă, 13,47 milioane lei reprezintă debite, iar 10,85 milioane lei accesorii. Cea mai mare datorie publicată pe site de la nivelul județului Vrancea este în sumă de 2,28 milioane lei”, se arată în comunicatul AJFP Vrancea.
Finanțiștii spun că vrâncenii cu restanțe fiscale publicate au primit notificări și li s-a oferit posibilitatea stingerii datoriilor sau clarificării situației fiscale. Au fost publicate numele persoanelor care au datorii pentru care s-a împlinit scadența sau termenul de plată ori care aveau diferențe de obligații fiscale principale și accesorii stabilite prin decizie de impunere, chiar dacă pentru acestea nu s-a împlinit termenul de plată.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?