Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Doi indivizi CU CAGULE au spart sediul firmei soției fostului subprefect Cristi Misăilă


Sediul social al firmei soției fostului subprefect Cristi Misăilă, din comuna Golești, a fost spart luni seara. Persoane necunoscute, deocamdată, au pătruns în interior după ce au forțat o ușă și au spart un geam, și au sustras o sumă însemnată de bani, lei și valută, în total în jur de 15.000 lei, bijuterii, un ceas din aur, dar și alte ceasuri mai puțin valoroase. Prejudiciul total este în jur de 40.000 lei.
    Atât poliția cât și fostul subprefect Cristi Misăilă au confirmat informația. „Luni seara s-a întâmplat, la ora 21.20. Două persoane au pătruns în interiorul sediului firmei soției. Au forțat o ușă din termopan și au ajuns pe terasa închisă. Au mai încercat să forțeze alte două și pentru că nu au reușit să le deschidă au spart un geam. S-au furat bani, lei și euro, niște bijuterii, ceasuri. Cred că prejudiciul se ridică undeva la 10 mii euro. Am plecat de acolo la 19.30 și la 22.30 am găsit spart. Practic a fost vorba de un interval de trei ore. Nu bănuim pe nimeni. Avem camere, dar cele două persoane au fețele acoperite. Vedem ce va face poliția”, ne-a spus Cristi Misăilă.
    Polițiștii au mers și ieri la fața locului pentru a face cercetări amănunțite în speranța că vor găsi indicii care să-i ducă la autori. Nu este exclus ca hoții să fi urmărit familia, din moment ce au acționat după ce membrii acesteia au plecat de la sediul firmei.
    Cercetările în dosar sunt făcute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Oamenii legii doar au confirmat informația, dar nu au oferite alte detalii pe motiv că dosarul este în lucru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?