Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO : Accident MORTAL la Urechești, după ce un autoturism a intrat într-un TIR


Trei persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară, în jurul orei 21.35, pe drumul european 85, la Urechești. Una dintre victime este o femeie gravidă. Potrivit primelor informații, un autoturism care circula dinspre Focșani către Râmnic a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un tir. În urma impactului, șoferul mașinii mici a rămas prins între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția descarcerării. Au mai fost rănite ușor și două femei din mașina sa, una dintre ele însărcinată. La fața locului au ajuns trei ambulante SAJ și Smurd. Traficul este blocat.

UPDATE! Din păcate, șoferul autoturismului a decedat.
Åžoferul decedat, Cătălin N., are 26 de ani și este din Gugești. În momentul accidentului, el, prietena lui însărcinată în 5 luni și o altă femeie se îndreptau de la Focșani către casă.
Potrivit informațiilor primite de la comisarul șef Adrian Huzum, șoferul de 26 de ani, în timp ce conducea un Fiat Punto, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un tir. Åžoferul a suferit răni grave și a murit la scurt timp, iar prietena lui și cealaltă femeie au fost transportate cu ambulanțele la spital. Impactul a fost deosebit de puternic, mașina mică făcându-se praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?