Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Handbal, Liga Naţională, play-out: Istoria nu s-a repetat!


CSM Ploiești – CSM Focșani 2007 28-21 (14-8)
Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu, Cloșcă – Ragea, Cadar – 1 gol, Gramatic – 2, Rotaru, Miroiu – 4, Gheorghe – 1, Smeu – 2, Popa – 1, Neață, Voinea, Mocanu – 1, Eros – 5, Năstăsie – 4. 

CSM Focșani 2007 nu a repetat la Ploiești, aseară, în etapa a treia a play-out-ului, prestația excepțională de duminică seara, din Sala Polivalentă. Åži nici rezultatul din turul sezonului regulat când a remizat pe terenul ploieștenilor! În confruntarea cu o formație care și-a valorificat la maximum avantajul de a juca în fața propriilor suporteri, focșănenii au făcut o partidă moale, părând depășiți de miza întâlnirii: punctul sau punctele care să-i țină pe linie pentru un loc la barajul de rămânere în Liga Națională. O înfrângere este doar o înfrângere, fie la un gol, fie la șapte goluri, așa cum s-a întâmplat la Ploiești. Important pentru formația pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru este să se remonteze la timp pentru ca la Galați, sâmbătă, în penultima etapă a play-out-ului, să se bată pentru victorie și să se mențină în trena Ploieștiului și a Vasluiului!
În celălalt joc al grupei de play-out care interesează direct echipa Focșaniului, și pe noi, susținătorii ei, HC Vaslui a pierdut pe teren propriu meciul cu ACS Energia Tîrgu Jiu, cu 28-29! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?