Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Porți deschise la Grădiniţa 2 Focșani în săptămâna „Şcoala altfel!”


Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Focșani organizează pe 20 aprilie, între orele 9.30-11.30 și 15.30-16.30, Ziua Porților Deschise pentru toți copiii care urmează a merge la grădiniță, dar și pentru părinții lor. Acest eveniment se va desfășura în cadrul Săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun! – Åžcoala altfel!”.
De „Ziua porților deschise” va fi organizat și un bal al prichindeilor, care își propune să ofere invitaților nenumărate activități specifice vârstei: pictură, dans, activități practice, incursiuni în lumea poveștilor și a cântecelor, atât în limba română, cât și în limba engleză. Preșcolarii vor participa la un program divers și vor lucra pe ateliere, unele având tematici pascale.
Conform datelor furnizate de directoarea unității de învățământ, activitățile ce vor fi organizate sunt: „Încondeierea ouălor de Paști”- micii artiști, „Cadouri pentru Iepuraș”- atelierul mâinilor dibace, „Iepurașul de Paște”- atelier de creație, „Decor pentru masa de Paști”- atelierul mâinilor dibace, „Întrece-te cu mine!”- concurs sportiv, „Jocuri muzicale cu text și cânt”, „Balul prinților și al prințeselor”- activitate demonstrativă, „Jocul cuvintelor”- activitate demonstrativă, „Micii artiști”- pictură cu bețișor, „La Paști”, „Măști de carnaval”- activitate practică, „În lumea poveștilor”- scenetă și „Sărbătoare-n grupa noastră”- concurs de cântece și poezii.
„Grădinița noastră se află situată pe Strada Alecu Sihleanu nr.6, într-un cartier liniștit, amenajată pentru a oferi copiilor un confort deosebit. Este dotată cu mobilier adecvat vârstei copiilor, cu mijloace de învățământ moderne, cu materiale didactice, jocuri și jucării necesare pentru desfășurarea optimă a tuturor activităților zilnice. Echipa grădiniței împreună cu părinții copiilor din grădiniță și cu partenerii noștri vă așteaptă să ne cunoaștem! Pentru înscrierea la activitățile oferite de noi ne puteți contacta la numerele de telefon 0237.626.967, 0768.355.330, 0744.398.552”, a spus Vasilica Isac, directoarea grădiniței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?