Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Astăzi are loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea organizează astăzi, începând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Șomerii sunt așteptați să se întâlnească cu angajatorii atât în Focșani, la Sala „Balada” a Ansamblului Folcloric „Èšara Vrancei”, din Bulevardul Unirii, nr. 36, cât și în Adjud, la Cantina Primăriei, din strada Stadionului, nr. 2.
    Această bursă, ce are loc în același timp în toate județele țării, face parte din seria acțiunilor desfășurate de către Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană în perioada 4-15  aprilie, sub egida „European Employers’ Days” (Zilele europene ale angajatorilor). Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.
    La nivelul județului nostru au fost identificate 271 locuri de muncă vacante special pentru aceste eveniment. „Pentru această acțiune au fost contactați un număr de 331 agenți economici din județul Vrancea și s-au identificat un număr de 271 locuri de muncă vacante, în următoarele domenii: servicii, vânzări, construcții, agricultură, sănătate, industria textilă, industria prelucrării lemnului etc.. Oferta de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare este de 9 posturi, în următoarele ocupații: inginer electronist, inginer constructor, inginer TCM, economist, consilier juridic, operator calculator, grafician și inspector ITP”, se detaliază într-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?