Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

TÂNĂR judecat pentru că și-a ȘANTAJAT fosta iubită cu IMAGINI INDECENTE


Un tânăr de 23 de ani, din comuna Poiana Cristei, care și-a șantajat fosta prietenă cu imagini indecente, a fost trimis în judecată. Ionuț I. va fi judecat pentru pornografie infantilă și șantaj, primul termen fiind stabilit pentru data de 15 aprilie, termen la care i se va verifica și măsura preventivă a controlului judiciar. Tânărul a fost trimis în judecată după ce, la începutul acestui an, polițiștii de la Crimă Organizată au făcut o percheziție acasă la el, fiindu-i ridicat un laptop, un stick de memorie, dar și un telefon mobil.
    Potrivit informațiilor primite la momentul respectiv de la anchetatori, tânărul trimis în judecată și fata, care este minoră, au avut o relație. El a fost plecat o vreme în străinătate, perioadă în care fata a făcut greșeala să-i trimită imagini cu ea în poziții indecente. În momentul în care s-a întors în țară, iar fata a refuzat să se mai vadă cu el, băiatul a început să o șantajeze cu imaginile, spunându-i că le va face publice. Mai mult, a făcut și un cont de facebook la care a adăugat numele fetei și imagini cu el, a cerut prietenia la tot satul, apoi a început să o șantajeze că va face publice pozele indecente. Nu a făcut asta, dar a scris cuvinte vulgare în numele fetei.
    Când și-a dat seama că fostul ei prieten nu glumește, fata a făcut plângere la poliție. Inițial, au făcut verificări polițiștii din localitate, după care dosarul a ajuns pe mâna celor de la Crimă Organizată. La momentul trimiterii în judecată, instanța a menținut măsura controlului judiciar, dispusă de parchet. Inițial el nu putea părăsi localitatea, după care i s-a interzis să părăsească țara. Instanța l-a mai obligat să se prezinte în fața judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată, după caz, ori de câte ori este chemat; să informeze deîndată judecătorul de cameră preliminară sau instanța de judecată, după caz, cu privire la schimbarea locuinței; să se prezinte la Postul de Poliție al com. Gura Caliței conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată, dar și să nu intervină în niciun fel pe pagina falsă de Facebook, în sensul de a nu șterge sau adăuga informații de niciun fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?