Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Află ce polițiști vor să ocupe funcții de conducere în IPJ Vrancea


S-au terminat înscrierile pentru funcțiile de conducere scoase la concurs de IPJ Vrancea, iar numărul doritorilor nu este deloc mic. Astfel, pentru funcția de adjunct la Poliția municipiului Focșani s-au înscris patru ofițeri, după cum ne-au spus sursele noastre. Aceștia sunt comisarul șef Adrian Oprea, șef al Secției de Poliție Rurală Cotești, comisarul șef Alexandru Cara de la Serviciul Rutier, subcomisar Nicolae Scutaru, șef al Secției de Poliție Nănești, și subcomisar Costel Hanganu, șef al Secției de Poliție Rurală Gugești. Funcția a rămas vacantă după pensionarea comisarului șef Gheorghe Negoițescu. Cei patru polițiști care vor să ocupe funcția de adjunct la Poliția municipiului Focșani vor susține concursul pe data de 28 aprilie, începând cu ora 9.00. Acesta va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare și este notat cu cel puțin 7,00.  
S-a mai scos la concurs și funcția de șef birou I la Biroul de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Adjud. Sursele noastre ne-au spus că la această funcție ar râvni subcomisar Sergiu Mihail Cantaragiu, care își desfășoară activitatea în cadrul Poliției municipiului Adjud, dar și subcomisar Tiberiu Bărăgan de la Economic. Concursul va avea loc pe data de 29 aprilie, tot la sediul IPJ Vrancea.
    De asemenea, IPJ Vrancea a scos la concurs și funcția de șef poliție oraș III la Poliția orașului Odobești. Funcția a rămas vacantă după pensionarea comisarului șef Marcel Petrea, până acum atribuțiile fiind îndeplinite de comisarul șef Iosif Coman, șef al Secției Rurale Odobești. Pentru ocuparea acestei funcții s-ar fi înscris la concurs comisarul șef Iosif Coman, comisarul Sorin Dogaru, ofițer de cercetări penale la Serviciul Rutier, și comisarul Titi Codreanu, de la Poliția orașului Odobești.  Pentru ocuparea acestei funcții, candidații vor susține concursul pe data de 27 aprilie.
     Se organizează concurs și pentru ocuparea funcției de șef al Secției de Poliție Rurală Vidra, funcție rămasă vacantă după pensionarea comisarului șef Eugen Pîslaru. Concursul va avea loc tot pe data de 27 aprilie, iar „bătaia” se va da între șase ofițeri. Sursele noastre ne-au spus că la concurs s-ar fi înscris subcomisar Alin Iuga, comisar șef Gabriel Crăciunică, comisar Adrian Tuică, subcomisar Săndel Stoica, de la Serviciul Rutier, comisarul Alin Eșanu de la Serviciul de Investigații Criminale, și Sorin Dogaru.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?