Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Hoț de biciclete, telefoane și laptop-uri, prins de polițiștii focșăneni


Un tânăr de 17 ani, despre care polițiștii spun că ar fi furat telefoane, un laptop, jucăria în formă de pistol a unui copil, dar și mai multe biciclete, a fost prins de polițiștii focșăneni. El era căutat și de polițiștii unei secții din București, fiind principalul suspect în cazul unei tâlhării. Așa că după ce a fost audiat de oamenii legii de la Focșani, el a fost preluat de cei din București, nefiind exclus să fie și reținut.
    Adolescentul era în vizorul polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Focșani de mai mult timp. Potrivit unor surse oficiale, Ciprian Neculai T. ar fi sustras la data de 18 februarie două telefoane mobile dintr-un internat de pe raza municipiului Focșani. Pe 1 martie a acționat din nou, de această dată furând tot din internat un laptop, a cărui valoare a fost estimată la 700 lei. Trei zile mai târziu a smuls pur și simplu din mâna unui copil un pistol cu bile, nu real, ci de jucărie.
Mai existau sesizări și cu privire la dispariția unor biciclete, fapte comise în luna martie. Nu biciclete ieftine, ci scumpe, lăsate de proprietari în scări de bloc, asigurate. Surse oficiale ne-au spus că ar fi sustras cinci biciclete, fapte probate, două dintre ele în noaptea de joi spre vineri, fără să se gândească la faptul că vineri dimineață va fi săltat de polițiști. Nu a negat comiterea faptelor, ba chiar le-a arătat polițiștilor și unde a ascuns bicicletele furate. După ce a dat socoteală polițiștilor focșăneni, tânărul a fost dus la București și sunt mari șanse să fie prezentat la instanță pentru mandat, după cum ne-au spus surse oficiale din rândul anchetatorilor.
    Aceleași surse ne-au precizat că prejudiciul creat de adolescent prin comiterea acestor infracțiuni a fost estimat la suma de 11.500 lei, din care s-au recuperat aproximativ 7.500 lei. Oamenii legii fac în continuare cercetări în cazul său, pentru a stabili dacă nu cumva a mai comis și alte fapte înregistrate inițial cu autor necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?