Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Licitaţii pentru străzile Toader Ţârdea, Păun Pincio, Trotuş şi Oituz


Primăria Focșani a finalizat procedurile licitației publice pentru lucrările la străzile Toader Å¢ârdea, Păun Pincio, Trotuș și Oituz. Au fost deschise ultimele oferte și, dacă nu vor fi contestații, contractele pentru începerea lucrăilor vor fi semnate în următoarele două săptămâni. Aceasta înseamnă că în luna mai ar trebui să înceapă lucrările de reabilitare a celor patru străzi. Termenul de începere a lucrărilor depinde de depunerea eventualelor contestații dar autoritățile focșănene speră ca lucrările să înceapă luna viitoare. Viceprimarul Focșaniului, Gabriel Necula, a spus că cele patru investiții scoase la licitație sunt de reabilitare a străzilor, lucrările de proiectare fiind deja realizate. Sunt străzi scurte, care nu au fost asfaltate până acum și pentru care proiectul prevede asfaltare, realizarea trotuarelor, a bordurilor. „Sper ca în următoarele două săptămâni să fie semnate contractele pentru lucrări și să înceapă lucrările la cele patru străzi”, a precizat viceprimarul Necula.
    În paralel, continuă lucrările la celelalte două străzi, Cotești și Unirea Principatelor. Pe Cotești se lucrează la amenajarea trotuarelor din zona blocurilor, la înlocuirea bordurilor. De asemenea, se tasează piatra pentru structura străzii și pregătirea asfaltării. La fel, pe strada Unirea Principatelor, au început lucrările de înlocuire a bordurilor și de amenajare a trotuarelor. Ieri, muncitorii lucrau la amenajarea trotuarelor în zona intersecției cu strada Timotei Cipariu.
    În perioada următoare vor începe lucrările și la trotuarele de pe strada Cuza Vodă și Bulevardul Mărășești. A fost deja obținută decizia de la Agenția de Protecția Mediului pentru proiectul „Amenajare trotuare și ridicări la cotă pe sectorul de drum cuprins între strada Cuza Vodă de la intersecția cu DN2 la intrarea în municipiu și până la intersecția cu strada Mărășești și pasajul peste calea ferată 500”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?