Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO : Cuplul Obama, invitat la tango în timpul dineului oferit de președintele Argentinei


Președintele american Barack Obama și soția sa Michelle s-au lăsat antrenați într-un tango argentinian cu parteneri diferiți în timpul dineului oferit miercuri de șeful statului argentinian Mauricio Macri, potrivit agențiilor internaționale de presă. Obama a șovăit un pic înainte de a da curs invitației lansate de dansatoarea Mora Godoy, dar a revenit rapid asupra deciziei și a făcut câțiva pași de tango alături de partenera sa. În acest timp, Michelle Obama și-a exersat talentele alături de dansatorul de tango argentinian José Lugones.

Președintele american ‘mi-a spus că nu știe cum să danseze (tango), i-am spus că trebuie doar să mă urmeze’, a relatat ulterior Mora Godoy. ‘Mi-a zis ‘Ok’ și a început să danseze. În cele din urmă, eu am fost cea care l-am urmat pentru că este un foarte bun dansator’, a mărturisit dansatoarea pentru ziarul argentinian La Nacion. Înaintea dineului cu președintele Mauricio Macri la centrul cultural Kirchner, Barack Obama a rostit un scurt discurs în care l-a citat pe scriitorul argentinian Jorge Luis Borges, potrivit căruia ‘în această țară avem dreptul inviolabil la speranță’.
Președintele Obama a început joi a doua și ultima zi a vizitei sale în Argentina, care a coincis cu acțiunile de comemorare ocazionate de împlinirea a 40 de ani de la lovitura de stat din 1976.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?