Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Regizorul Danny Boyle anunță continuarea filmului „Trainspotting”


Regizorul britanic Danny Boyle, care și-a prezentat recent filmul „Steve Jobs” la Festivalul de film de la Telluride, a anunțat că va realiza o continuare a filmului Trainspotting (1996), premiat cu Oscar, scrie UPI.com. Boyle a declarat pentru portalul Deadline.com că deja a luat legătura cu actorii care au jucat în primul film și încearcă să stabilească cu aceștia dacă programul lor le va permite să filmeze și pentru ‘Trainspotting 2’. ‘Toți cei patru actori importanți ai filmului vor să mi se alăture și să joace’ în Trainspotting 2, a spus Danny Boyle la petrecerea de după proiecția filmului său despre Steve Jobs, la festivalul Telluride. ‘Acum este doar o chestiune de a sincroniza programele tuturor ceea ce este foarte complicat pentru că doi dintre ei sunt implicați în seriale de televiziune în SUA’.
Jonny Lee Miller interpretează personajul Sherlock Holmes în serialul ‘Elementary’ pentru canalul CBS, iar Robert Carlyle interpretează personajul Rumplestiltskin pentru serialul ‘Once Upon A Time’ de la ABC. Actorul Ewan McGregor va interpreta rolul Lumiere în ‘Beauty and the Beast’, în timp ce Kevin McKidd este implicat în serialul ‘Grey’s Anatomy’.
John Hodge, care a semnat scenariul adaptat al primului film ‘Trainspotting’ după romanul lui Irvine Welsh, a scris deja scenariul pentru cel de-al doilea film, despre care Danny Boyle a spus că este grozav, potrivit Deadline.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?