Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Fotbal: Cruyff, incinerat vineri la Barcelona (presa olandeză)


Fostul fotbalist olandez Johan Cruyff, decedat joi în urma unui cancer pulmonar, a fost incinerat vineri seară la Barcelona, scrie ziarul De Telegraaf, pentru care marele fotbalist a ținut o cronică săptămânală. Incinerarea a avut loc într-un cadru restrâns, în intimitatea familiei, au precizat ziarul olandez și televiziunea catalană TV3, citate de AFP și EFE.
Într-un comunicat postat pe site-ul fostului jucător și antrenor, familia acestuia nu a menționat vreo dată referitoare la ceremonia funerară. În acest comunicat, familia lui Cruyff „le mulțumește tuturor pentru toată dragostea, cuvintele călduroase și amintirile împărtășite începând de ieri (joi — n. r.) și în ultimele luni”.
Jordi Cruyff, fiul celui dispărut, el însuși fost jucător profesionist, a afirmat că „își dă seama că Johan a fost o sursă de inspirație pentru mulți”. Fiul legendarului N.14 al lui Ajax și al Barcelonei a ținut să „mulțumească în mod deosebit medicilor și personalului medical”. ”Aceștia ne-au susținut până în ultima clipă”, a spus Jordi Cruyff. De asemenea, familia a cerut să-i fie respectată viața privată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?