Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Parlamentarii PSD și UNPR de Vrancea îi cer premierului susținerea proiectelor din Moldova


Parlamentarii PSD și UNPR din Vrancea se numără printre cei 79 de parlamentari din cele opt județe ale Moldovei care i-au solicitat prim ministrului Dacian Cioloș să prezinte soluții concrete pentru proiectele investiționale din această regiune. Solicitarea vizează autostrada Iași – Târgu Mureș dar și drumul expres Ploiești – Buzău – Focșani – Bacău, prevăzut în Master Planul elaborat în 2015 de către Ministerul Transporturilor. Un alt drum expres unde studiile trebuiau demarate anul trecut este Focșani-Brăila-Constanța. Parlamentarii vor ca șeful Guvernului să ofere soluții pentru proiectele investiționale care ar trebui să ajute la dezvoltarea economică a acestei regiuni istorice a României. Scrisoarea către premierul României a fost semnată de senatorii PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, Petru Filip și deputații PSD de Vrancea Angel Tîlvăr, Victor Roman, Ciprian Nica, alături de deputatul Neagu Murgu, de la UNPR.
    Iată textul scrisorii:
    „Domnule prim-ministru,
Subsemnații deputați și senatori reprezentând județele Moldovei vă solicităm o întrevedere având ca temă soluțiile pe care le preconizați pentru îndeplinirea promisiunii făcute la Iași, în ziua de 24 ianuarie a.c., privind realizarea unei autostrăzi care să facă legătura dintre Moldova și Ardeal.
    Vă solicităm, de asemenea, ca, folosind acest prilej, să ne prezentați și situația finanțărilor bugetare pentru celelalte proiecte investiționale ale Moldovei. Vă propunem ca această întrevedere să aibă loc cât mai urgent posibil la sediul Parlamentului, în prezența parlamentarilor semnatari. Primiți, domnule prim-ministru, mulțumirile noastre anticipate pentru disponibilitatea dumneavoastră”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?