Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Reeditare a unei semifinale din Cupa UEFA


Mai mulți foști jucători steliști și rapidiști intenționează să reediteze sfertul de finală din Cupa UEFA, disputat în urmă cu 10 ani, meciul urmând a avea loc pe teren redus, în cadrul competiției Victory Cup. „Cred că ar trebui să vorbim cu Vasile Maftei, care era căpitanul Rapidului la acea vreme, să ne strângem mai mulți. Fiind amical cred că pot evolua și jucători care sunt încă în activitate”, a declarat fostul rapidist Vali Negru, într-o conferință de presă.
Fostul fundaș stelist Petre Marin mizează pe colegii săi de echipă de la Pronostic Sportiv, înscrisă în competiția Victory Cup, destinată formațiilor de amatori: „La noi în echipă predomină steliștii, eu, Ghionea, Gigel Coman, Adrian Neaga, dar avem și un rapidist, Ionuț Mazilu. Toată lumea vrea să ne învingă, dar mai trebuie să și poată. Competiția este mult mai dinamică decât pe teren mare, se întâmplă totul foarte repede. Avem antrenor, director tehnic, și alte posturi, nu există un Gigi Becali, pentru că acum jucăm doar de plăcere. Acum 10 ani a fost un episod important pentru fotbalul românesc, care din păcate nu se va mai repeta prea curând, dacă ne uităm la ce se întâmplă în ultimul timp”, potrivit news.ro.
Colegul său de echipă, Sorin Ghionea, este convins că tragerea la sorți pentru sfertul de finală al Cupei UEFA de acum 10 ani a fost aranjată, pentru a nu ajunge două echipe românești în semifinale. „S-au încălzit bilele. Ce să aducem noi, două echipe românești ,în semifinalele Cupei UEFA? Mi-aș dori ca și acum să mai existe acea rivalitate dintre noi și Rapid, dar din păcate mai e nevoie și de calitate. Atunci, țin minte că a contat pentru noi foarte mult că Rapid se calificase în sferturi și noi ne doream același lucru”, a spus Ghionea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?