Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Eduard Grosu, participant la J.O. de la Tokyo, vine mâine la Turul Vrancei la Ciclism – Road Bike Trophy

Un participant la Olimpiada de la Tokyo vine mâine la Focșani. Consiliul Județean Vrancea este finanțator al competiției Turul Vrancei la Ciclism!

Turul Vrancei la Ciclism îi are în prim-plan pe Eduard Grosu, participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo și pe Mircea Romașcanu, multiplu câștigător al Turului României.

Turul Vrancei la Ciclism – Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea,  va avea loc mâine, 14 august, cu plecare la ora 9.00 din Piața Unirii din Focșani, iar la orele 14.00 sportivii vor fi premiați de către Consiliul Județean Vrancea, tot în Piața Unirii.

Vor concura mâine câteva personalități ale ciclismului românesc, printre care Eduard-Michael Grosu, participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an, în finala probei de ciclism stradal masculin. Un alt ciclist de top care va pedala în Turul Vrancei la Ciclism este Bogdan Duca, campion național la Mountain Bike. O prezență specială va fi veteranul Mircea Romașcanu, unul dintre marii campioni ai sportului românesc, multiplu câștigător al Turului României la Ciclism.

La startul competiției de mâine se vor alinia cele mai mari cluburi sportive de ciclism din România, dar și din Bulgaria și Republica Moldova. Premierea câștigătorilor va fi făcută de către președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Turul Vrancei la Ciclism – Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea este primul eveniment ciclist de acest gen care se desfășoară în județul Vrancea după mai bine de 30 de ani, în parteneriat cu Federația Română de Ciclism, organizat de Alpha Mind Cycling Team și Clubul Sportiv Addras Focșani.

Competiția se va desfășura pe trei categorii:

–       Cadeți și Juniori feminin, Amatori masculin + Master – 1 tura de 78 km

–       General masculin Amatori + Master – 1 tură de 128 km

–       U23/Elite Masculin/Juniori masculin – 1 tură 128 km

Mult succes participanților!

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?