Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Posturi vacante la unitățile de parchet din Vrancea


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista posturilor de  procuror și judecător vacante la data 1 martie, anunțând totodată organizarea unor sesiuni de transfer a celor două categorii de magistrați. Astfel, în a doua jumătate a lunii martie se va desfășura următoarea sesiune de transferuri a procurorilor, cererile urmând a fi analizate în raport cu lista posturilor vacante. Cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data 7 martie inclusiv.
    Conform situației prezentate de CSM, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea este vacant un singur post de conducere, în timp ce la Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani sunt vacante ambele posturi de conducere și unul de execuție. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu sunt vacante un post de conducere și unul de execuție, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud sunt vacante tot un post de execuție și unul de conducere.
În ceea ce privește instanțele, conform listei publicate de CSM, este vacant un post de judecător, dar este indisponibilizat pentru concursul de promovare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?