Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un profesor de sport beat criţă a dat cu maşina peste un băiat de 15 ani


Un adolescent de 15 ani, din Suraia, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs aseară, în Suraia, iar șoferul vinovat  este profesor de sport din cadrul Åžcolii Gimnaziale Suraia, Corneliu B.. Potrivit polițiștilor, profesorul avea la momentul producerii accidentului o alcoolemie de 1,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
    Oamenii legii spun că profesorul a plecat de acasă cu intenția de a ajunge la sala de sport pentru a închide luminile, dar pe drum l-a acroșat pe băiatul ce se deplasa pe marginea părții carosabile. Adolescentul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. La fel și profesorul, care a ajuns la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe de sânge.
Politiștii au întocmit dosar penal, în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. „Din primele verificări a rezultat că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, pe strada principală din comună, a  acroșat și accidentat ușor un minor de 15 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție. Victima a fost transportată la spital cu un echipaj SMURD în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a precizat inspector principal Claudiu Marinică, de la Biroul Rutier Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?