Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Colonelul Chiscop, împuternicit la comanda ISU Bucureşti-Ilfov pentru 6 luni


Colonelul Flaviu Chiscop (FOTO) fostul inspector șef al ISU Vrancea, va conduce Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov pentru o perioadă de 6 luni. Ieri, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, a prezentat noua conducere a acestei unități.
Prin încetarea de drept a detașării ofițerilor care au asigurat comanda pompierilor bucureșteni, pentru asigurarea continuității actului managerial, au fost emise ordinele inspectorului general în baza cărora colonel Flaviu-Dorel Chiscop,  locotenent colonel Claudiu-Florentin Zamfir și colonel Sorin-Alexandru Zară
au fost împuterniciți, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuțiile inspectorului șef, respectiv prim-adjunctului și adjunctului din cadrul ISU București-Ilfov. „Identificăm așteptări mari din partea societății civile, ceea ce presupune nevoia de profesionalism pentru a putea răspunde exigențelor impuse. Manifestați toleranță 0 în aplicarea legii, în toate activitățile pe care le desfășurați. Am convingerea că această nouă echipă, împreună cu personalul de specialitate, va reuși să ofere un serviciu public de calitate”, a transmis inspectorul general.
Conform celor comunicate de IGSU, colonelul Chiscop deține din anul 2009 funcția de inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea. Cu o experiență de peste 20 de ani în această armă, noul comandant al salvatorilor bucureșteni este absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „A.I.Cuza” din București, promoția 1997. Pe parcursul carierei militare, a ocupat doar funcții de comandă atât în plan operativ, cât și în cel preventiv, remarcându-se prin rigurozitate și profesionalism în îndeplinirea activităților specifice.
Locul colonelului Chiscop la ISU Vrancea a fost luat de colonelul Viorel Balla, care până acum a fost prim-adjunct.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?