Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Alegeri în mai multe organizaţii locale TSD Vrancea


Organizația Tineretului Social Democrat (TSD) Vrancea a organizat, săptămâna trecută, alegeri în 19 organizații locale. Este vorba de localitățile Gologanu, Slobozia Ciorăști, Cotești, Vintileasca, Răstoaca, Soveja, Obrejița, Slobozia Bradului, Sihlea, Nănești, Măicănești, Garoafa, Păunești, Bălești, Tătăranu, Poiana Cristei, Bordești, Bîrsești și Vulturu. „Tinerii sunt viitorul țării noastre, al tuturor satelor și orașelor din România. În ultima perioadă sunt mult mai dornici de implicare în activități politice, pentru a înțelege cu ușurință sistemul și a nu mai fi manipulați de cei ce vor să distrugă România. După ce guvernarea PSD, în frunte cu prim-ministrul Victor Ponta, a readus la viață speranțele românilor  într-un trai mai bun prin creșteri salariale, dublarea alocațiilor copiilor și prin proiecte la nivel național, noi vom continua aceasta viziune”, a declarat președintele TSD Vrancea, Dragoș Matișan.
    Acesta a adăugat că până la sfârșitul lunii martie vor fi finalizate alegerile în toate organizațiile locale, iar cel puțin un membru al TSD, fie el președinte, vicepreședinte, secretar sau membru al organizației, va candida din partea PSD pe listele de consilieri locali ai localităților respective și consilieri județeni pe locuri eligibile. „Este o mare realizare atât pentru noi cât și pentru PSD în general. TSD este cea mai mare organizație de tineret din țară și PSD reprezintă, la ora actuală, cea mai mare forță politică din țară. Vreau să le mulțumesc tuturor tinerilor rămași pe meleagurile vrâncene și să le cer să ne fie alături cu proiecte și idei valoroase pentru fiecare comunitate în parte”, a mai spus Dragoș Matișan.
    Printre cele mai puternice organizații locale se află cele din Vînători și Vulturu. „Generația tânără se dezvoltă și începe să aibă atitudine! E o mare reușită că oameni tineri, care vor să dezvolte generația din care fac parte, indiferent că vin de la oraș sau din zona rurală, au idei, se implică și își dau seama că tinerii merită un loc important în politică. Îmi propun ca alături de ei și de liderii noștri aflați în funcții de decizie, să găsim mecanismele prin care vom putea dezvolta direcțiile generației tinere. Tinerii merită să fie văzuți ca o resursă de dezvoltare a societății, nu ca o problemă socială”, a precizat președintele TSD Vînători, Laurențiu Nicu.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?