Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Atelier de creație a mărțișoarelor în biserica din Bordeștii de Jos


Parohia Bordeștii de Jos organizează astăzi (sâmbătă n.r.), începând cu ora 14.00, un atelier de creație a mărțișoarelor. Astfel, copiii din sat sunt așteptați la biserică să își descopere latura creativă. Acțiunea face parte din concursul de creație „Biserica și Școala din sufletul meu”.
La acest atelier, doritorii își vor putea confecționa singuri mărțișoarele pentru 1 Martie. Vor fi învățați să utilizeze tehnica quiling, apoi vor picta manual mărțișoarele, le vor împodobi, finisa și împacheta spre a fi cât mai frumoase. Creațiile participanților vor fi expuse în perioada următoare la biserică, spre a fi admirate și de enoriași. Cei care vor fi interesați de operele celor mici, vor putea să îi încurajeze, să le cumpere spre a le dărui la rândul lor, de 1 Martie, celor dragi. Sumele care se vor strânge vor fi folosite în interesul copiiilor, care vor fi duși sub supravegherea preotului paroh din localitate la cinematograf, la Focșani, să vizioneze un film de desene animate în 3D.
Materialele necesare confecționării mărțișoarelor au fost deja achiziționate, iar dulciurile și sucurile vor fi din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?