Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Poliţiştii locali au urmat cursuri de specializare


Viitorii polițiști ai Poliției Locale Panciu și funcționarii din cadrul primăriei au urmat cursuri de specializare în cadrul Proiectului „Servicii Eficiente și de Calitate pentru Cetățenii orașului Panciu”, implementat de autoritatea locală Panciu. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013, cod SMIS 11324.
În cadrul proiectului au fost prevăzute opt sesiuni de instruire, după cum urmează: dezvoltare parteneriate, managementul schimbării, planificare strategică, egalitate de șanse, dezvoltare durabilă, drepturile omului și ECDL. La aceste sesiune de instruire au participat până la 20 de persoane iar durata cursurilor a fost cuprinsă între 20 și de 60 ore. Cetățenii care vor să afle mai multe informații despre derularea Proiectului „Servicii Eficiente și de Calitate pentru Cetățenii orașului Panciu” o pot face accesând pagina de internet a proiectului: www.politialocalapanciu.ro. La această adresă cei interesați pot găsi toate informațiile legate de derularea proiectului, dar și alte date despre Poliția Locală Panciu și structurile Ministerului Administrației și Internelor responsabile cu asigurarea ordinii publice în oraș.
Prin intermediul acestui proiect Poliția Locală Panciu a fost dotată, în luna septembrie, cu două mașini de intervenție Dacia Duster 4×4. Mașinile de intervenție sunt dotate cu girofar și stație de emisie-recepție.
Mai trebuie știut că, în cadrul proiectului „Servicii Eficiente și de Calitate pentru Cetățenii orașului Panciu” urmează să fie achiziționate și echipamentele de intervenție ale viitorilor polițiști comunitari. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 884.365 lei, fără TVA. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea capacității administrației publice locale de furnizare a serviciilor pu-blice, prin măsuri menite să îmbunătățească eficiența și calitatea acestora, în condițiile descentralizării. Scopul proiectului este acela de a răspunde nevoilor cetățenilor prin servicii eficiente de ordine și liniște publică. Beneficiarul acestui proiect este administrația publică locală din orașul Panciu. Aceasta va beneficia de consolidarea capacității de management a serviciilor publice prin îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor oferite cetățenilor. Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 18 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?